+201223538180

neoweb4u|Web site Developer I Advertising and marketing I Social Media Advertising and marketing I Content material Creators I Branding Creators I Administration I System Answer|Apple CarPlay vs. Android Auto: welk autosysteem wint?

neoweb4u|Web site Developer I Advertising and marketing I Social Media Advertising and marketing I Content material Creators I Branding Creators I Administration I System Answer|Apple CarPlay vs. Android Auto: welk autosysteem wint?

Neoweb4u


Neoweb4u|Android Auto is er sinds kort eindelijk ook in Nederland. Internet als bij Apple CarPlay gebruik je zo je smartphone by way of het scherm op je dashboard. Wat kun je er …

supply

39 thoughts on “neoweb4u|Web site Developer I Advertising and marketing I Social Media Advertising and marketing I Content material Creators I Branding Creators I Administration I System Answer|Apple CarPlay vs. Android Auto: welk autosysteem wint?

 1. Google vs Apple, bijna even spannend als Verstappen vs Hamilton? Mooie video? Geef ons een 👍daarmee help je ons 🙏
  LUISTER onze podcast: https://bit.ly/luisterbright (en maak kans op een Bright-shirt)
  REAGEER: wat vind jij dat er nog beter moet aan CarPlay of Android Auto?

 2. android auto ondersteunt al het kijken naar youtube en netflix (11:13), maar alleen via de ontwikkelaarsmodus en door de screen2auto-app te installeren.

 3. "Navigeer naar de volgende afspraak" kan met apple shortcuts. Je kan een shortcut maken met een Command en hij doet het voor je

 4. Dus apple gebruikers krijgen bijvoorbeeld als man maandverband reclame te zien, waar android gebruikers reclame krijgen die aansluit bij wat zij interessant vinden.. Geef mij dan maar gepersonaliseerde reclames

 5. Is er al bekend wanneer Android auto ook draadloos wordt.
  Er is mij iets bekend over Android auto 11, maar dan moet je 5G hebben.

 6. Moet je je mobiele gegevens constant laten aanstaan.?

 7. Gelukkig gebruik ik al die shit niet in de auto… zouden meer mensen moeten doen.
  Zie al teveel droeftoeters op hun schermen staren in de auto.

  Buiten navigatie, heb je niets anders nodig in de auto.

 8. Ik mis bij beiden eigenlijk dat je met de spraakassistent nog steeds geen tekens kunt zeggen tijdens het maken van een bericht. Dat je duidelijk (dubbele) punt, komma, uitroepteken en what not kunt zeggen. Of zelfs emoji. Ook het einde van een zin is niet altijd duidelijk. Ik vraag me af waarom dit niet mag.
  Daarnaast kan een Flitsmeister niet het scherm overnemen als er bv een melding binnen komt, idem voor andere apps trouwens. Extra gegevens over bv de file waarin je staat is altijd wel handig en niet altijd alles hoeft gezegd te worden. Ook klinken de stemmen nog steeds teveel als robots. Iets vrolijker de zinnen oplezen zou ook beter zijn.

 9. Harm is voor de culture, jordans aan en biggie op de speakers

 10. mis ik iets? ik kan mijn apple carplay alleen bedraad koppelen, of is dat een instelling?

 11. Data is gewoon een 3 voor google

 12. Met Android auto kan je wel youtube instaleren/kijken (zonder root nodig te hebben) zoek: CarTube op xda of hier op youtube zelf

 13. Ben ik de enige die zich afvraagt waarom hij telegram als app heeft

 14. Super creatief filmpje! 👍😉

 15. als ik waze opstart op de android auto moet ik heel mijn telefoon pakken om dit op te starten.

 16. Apple Autospeel en Android auto of Carplay en Android Car🤣 open Android zal wel weer custom apks kunnen laden op deze modus, levensgevaarlijk Fortnite erop.

 17. Ik mis head up display (HUD) ondersteuning voor Google Maps.

 18. Leuk voor de mensen die het belangrijk vinden. Ik draai m’n cassettebandjes wel 🤣😂

 19. Koop een Android en flash hem met een Linux distro!! Build your own!!
  Way better 😀

 20. Ik die gewoon in een oude bmw rij die of radio of cd heb maar één ding heb mijn bmw wel en jullie auto niet en dat is over 16 jaar doet die van mij het nog

 21. Kunnen jullie ook nog wat vertellen over de navigatie in combinatie met laden onderweg? Op een volledig elektrische auto is dit een belangrijk onderdeel van het navigeren. Probeer maar eens naar Lyon te rijden zonder laadplanning onderweg.

 22. Ik twijfelde welk toestel ik wilde gaan kopen (Android of Apple). Voor mij was de doorslag carplay, waarbij de Apple bijvoorbeeld met Spotify sneller en directer reageerd. Tevens lijkt het beeld scherper van de Apple!

 23. Conclusie= tesla blijft gewoon het beste

 24. Ik mis een eigen achtergrond op carplay en als Whatsapp berichten voorleest werkt dit niet bij engelstalige contacten (zinnen worden dan vernederlandst)

 25. Het verbruikt dan dus wel data van je telefoon.. internet data bedoel ik dan dus.. Dus als je een telefoon hebt maar geen internet abbonoment dan kun je er niets mee ?

 26. ik heb de beide gebruikt, apple carplay is zeker sneller en meer bugfree

 27. Als ik draadloos apple carplay gebruik gaat mijn telefoon op de wifi van de auto. Helaas kan ik dan geen kaarten gebruiken en bijvoorbeeld flitsmaaister omdat dit over 4g werkt. Weet iemand hoe ik kan voorkomen dat hij op de wifi van de auto springt maar ik toch draadloos apple carplay kan gebruiken?

 28. misschien gek maar volgens mij staan deide systemen nog in de kinderschoenen en zal dit door de tijd heen wel beter worden

 29. @bright ik mis flitsmeister maar die komt bij de volgende update van Android auto. Dan winnen ze zeker!

 30. @bright ik mis flitsmeister maar die komt bij de volgende update van Android auto. Dan winnen ze zeker!

 31. Het is wettelijk niet toegestaan om video's etc te bekijken op een auto navigatie scherm. Hier kun je ook een forse boete voor krijgen mocht dit wel werken in een rijdende auto. Enige optie is om bij een after market radio bijvoorbeeld de handremkabel goed aan te sluiten. Als je dan de handrem aantrekt kun je wel video's kijken. Er is ook een omweg om de radio altijd te laten denken dat de handrem aangetrokken is en dan kun je dus altijd video's afspelen

 32. Ik wacht nog steeds tot Android Auto draadloos werkt, dat mis ik echt

 33. Ik vind ze beide systemen geweldig voor je auto. Ik vraag me af of parkmobile in de carplay/Android auto zitten? Want ik vergeet zo vaak bij wegrijden van parkeerplaats om de parkeerkosten uitschakelen.
  Een thuisbezorgd en Netflix app is een geniale idee wanneer je onderweg je eten wilt afhalen en eten in de auto met Netflix kijken.

 34. Wel een groot verschil is dit in de Kia E-niro apple het volledige scherm kan benutten en android 2/3de maar.

Leave a Reply