+201223538180

neoweb4u|Web site Developer I Advertising I Social Media Advertising I Content material Creators I Branding Creators I Administration I System Answer|Hoe Maak Je Een WordPress Web site 2020

neoweb4u|Web site Developer I Advertising I Social Media Advertising I Content material Creators I Branding Creators I Administration I System Answer|Hoe Maak Je Een WordPress Web site 2020

Neoweb4u


Neoweb4u|Een web site maken vandaag de dag is niet meer ingewikkeld. Jij kan vandaag nog je eigen web site maken met geweldige free of charge instruments. In deze video laat ik je …

supply

33 thoughts on “neoweb4u|Web site Developer I Advertising I Social Media Advertising I Content material Creators I Branding Creators I Administration I System Answer|Hoe Maak Je Een WordPress Web site 2020

 1. hi, ik heb een website via wordpress. mijn websitebouwer houdt ermee op en ik ben OF op zoek naar iemand anders OF ik zou het beheer zelf willen doen.
  Is er een mogelijkheid dat ik dat kan ZONDER dat de website dan helemaal overnieuw moet worden gebouwd?
  Dank alvast voor je antwoord.

 2. Als ik plugins wil gebruiken zegt WordPress dat ik een business abonnement moet aanschaffen. Terwijl je ze in deze video gewoon gratis kan installeren. Moet ik het anders aanpakken of weet iemand wat ik verkeer doe?

 3. Beste Ferdy,
  Het ziet er mooi uit, maar wij liepen al meteen vast op het feit dat wij al een hosting pakket hadden aangeschaft via een andere provider. Het stuk over Siteground dus overgeslagen. Bij het instellen van het SSL-certificaat ging het mis. Dat moet daar weer anders. Uren zitten te puzzelen hoe het bij onze provider moet, maar daar nog steeds niet uitgekomen. Ik hoop dat ze op mijn e-mail gaan antwoorden. Anders moeten wij een pakket nemen bij Siteground.

 4. Dank u 🙏🏻 super educatief voor iedereen die een website wil ga er voor ik denk dat dit mis wel de toekomst kan worden dat mensen gewoon persoonlijke websites hebben en geen Facebook of andere zaken gebruiken tegelijk is die site dan gedeeltelijk een bedrijf gedeeltelijk LinkedIn en gedeeltelijk een soort eigen Facebook pagina

 5. Dank je wel Ferdy! Ik ben blij met deze Nederlandstalige uitleg.

 6. Zo,Zo..Man ,man wat ben ik geholpen Fer TOP UITLEG voor mij als een beginner Bedankt
  Alleen is de elementor niet meer gratis te downloaden ?

 7. Hallo Ferdy, Ik probeerde ook die site te kopen alleen kan je niet meer betalen met IDeal. Nu wil ik op een andere site kopen maar kan ik daar ook met astra en elementor werken?

 8. Top artikel. Stap voor stap gevolgd en een website gemaakt! Erg blij mee.

 9. Dit is echt fantastisch! Van 0 kennis over websites bouwen naar een eigen website in enkele uren (dagen – leertijd en blij sukkelen)! Dank je wel om te delen!

 10. Is de baby inmiddels al geboren 😉

 11. wordpress is the best platform if you want to be a good blogger, i use it for 2 years now and i have more than 4 websites.

  use wordpress and if you have questions i can gladly help you 😀

 12. Ik kan niet meer betalen met iDeal om een domein te kopen..

 13. Hi Ferdy, ik zou graag mijn wordpress website willen verhuizen naar een nieuwe hosting, maar ik ben bang dat er data verloren gaat/ opmaak verandert. Weet jij hoe je dit kan doen zonder verandering/ verlies van (onderdelen van) de website?

 14. Hee Ferdy, bij Diensten, Blog, Contact kan ik Elementor gebruiken maar bij Homepagina niet (deze pagina lijkt niet te bestaan) kun je mij vertellen wat ik moet doen ?

 15. Ha Ferdy ik heb een vraagje ik heb met jouw hulp een website gemaakt met Elementor maar als ik een externe link invoegt werkt deze niet? Kan jij me een tip of uitleg geven? dank je

 16. Nice job Ferdy. Dit heeft mij echt een stuk op weg geholpen. Dank je wel en ga zo door !!!

 17. Ferdy, heel erg bedankt voor je tutorial. Ik ben er van overtuigd dat dit verre weg één van de beste is dat ik gezien heb.
  Bij vele andere kanalen laten ze vaak slechts een enkele opties zien, een soort 'sneak-peak' zodat je daarna een complete les pakket moet aanschaffen om toegang te krijgen
  tot de rest van de stof. En jij zegt gewoon 'Ga ik je laten zien'. Geweldig!

  Heb mij reeds op je kanaal geabonneerd en heb deze video 'geliket'. Ik wacht met spanning af op je volgende Nederlandse versies. Engels is voor mij persoonlijk geen probleem, maar het volgen in het Nederlands is net zo prettig. Fantastisch!

 18. Dank je wel voor deze tutorial! Je hebt er een fan bij, Jordy.

 19. Met ideal betalen is niet meer mogelijk?

 20. Hoi Ferdy,
  Ik heb net je stappen gevolgd en ben nu bij pagina’s maken. Braaf gedaan wat je zei maar ik zie mijn pagina’s niet verschijnen. Grrr, hoe dan? Ik snap er niets van 🙈

 21. Als je op dit moment in een bestaand siteground account een nieuw domain aanmaak dan duurt het tot 72 uur voordat je domain geactiveerd wordt. Ik heb zojuist een nieuw domain aangemaakt met .nl en ik kon maar niet via de wordpress kit naar wordpress om de site te maken. Nadat ik gebeld heb met de helpdesk is het me kenbaar gemaakt dat het tot 72 uur kan duren voordat het domain geactiveerd wordt. Dit heeft met regels te maken omdat het een .nl betreft. Dus wat in het filmpje te zien is dat je meteen naar wordpress kan gaan is helaas niet meer mogelijk.

 22. Wat als ik een heel ander menu wil hebben dan het huidige?

 23. Hallo Ferdy, super goede video. Je hebt mij uitstekend op weg geholpen.
  Nu nog iets teveel gekopieerd maar dat gaat helemaal goedkomen.
  Je andere video's ga ik zeker nog bekijken, je brengt het erg goed over, ga zo door! Voor nu alvast heel erg bedankt

 24. Hoi Ferdy , waar kan ik de rest van de timestamps vinden? Echt een goede tutorial heb je gemaakt !

 25. Fantastische Tutorial, dank je wel ik ga er zeker meer kijken. Heb er erg veel aan gehad. Het leek best ingewikkeld allemaal maar is eigenlijk erg simpel als je het eenmaal weet. Fijn ook om in het Nederlands te beginnen met Elementor, gaat net even iets makkelijker en sneller 🙂

 26. Je kunt niet meer met IDEAL betalen bij Siteground tegenwoordig

 27. Hoi Ferdy, vorig jaar mei 2020 heb ik deze film gebruikt om een website te bouwen. nu wil ik echter wat aanpassingen doen maar lijkt mijn elementor plugin te zijn verlopen. kan dit kloppen dat die verloopt? zo ja klopt het dan dat WordPress is veranderd en je nu een business account moet hebben om plugins te kunnen gebruiken? ik hoop dat jij mij kunt helpen. Groetjes Roos

 28. heel veel heb ik geleerd en super bedankt!

 29. Erg ver gekomen met je duidelijke uitleg alleen nog wel een vraag. In menu kan je een submenu aanmaken. Nu wil ik eigenlijk dat je dan op de hoofdknop niet meer kan klikken alleen op de submenu items. Is dit aan te passen en hoe kan je dit aanpassen?

 30. Hey Ferdy, fijne video! Is dit in 2021 nog steeds van toepassing?

 31. Hi Ferdy, super bedankt voor deze tutorial. Op 28.35 ga je naar permalinks, maar deze button bestaat niet meer in wordpress, en ik heb online gezocht, maar ik vond het antwoord niet. Help jij me uit de brand? Alvast bedankt!

Leave a Reply